Es convoca el 12è Concurs de Fotografia Naturalista

Dimecres, 13 de setembre de 2023 a les 07:00

Les obres es poden presentar a partir de l’1 d’octubre i s’exposaran durant el mes de novembre

Un any més, l’Associació Naturalista Torrellenca (ANT) La Formiga organitza una nova edició del Concurs de Fotografia Naturalista de Torrelles de Llobregat, amb la col·laboració de l’Ajuntament. 

El certamen, el qual celebra enguany la seva dotzena convocatòria, convida a tothom a presentar peces que captin la bellesa de l’entorn natural del nostre poble, les quals s’emmarcaran en els apartats «Fauna», «Flora» i «Paisatge». Les propostes es podran presentar de l’1 al 15 d’octubre.  

A continuació, s’especifiquen les bases de participació en el concurs, informació sobre els premis i alguns aclariments adreçats a les persones participants. 

Bases del certamen

L’organització estableix diverses normes pel que fa a la presentació de les fotografies. En concret, l’ANT insisteix que només es poden presentar dues imatges per participant i, pel que fa a les mides, cal que els arxius tinguin un mínim de 1200 píxels en el seu costat major i un pes màxim de 10 MB. 

Les fotografies s’han d’enviar a l’adreça ant.laformiga@gmail.com, amb «Concurs de fotografia naturalista» com a assumpte del correu electrònic i, al cos del missatge, el títol de la imatge i el nom de l’autor/a. 

Premis 

Els guardons s’entregaran el 8 de novembre, en un acte públic que se celebrarà a les 19.30 hores a l’Ateneu Torrellenc. Els premis seran, per als tres apartats del concurs, de 60 euros pel primer premi, i de 30 pel segon. 

Les obres s’exposaran a l’Ateneu Torrellenc des d’aquell mateix dia, el 8 de novembre, fins al 30 del mateix mes. 

Notes Importants

Des de l’entitat es recorda que no es permeten manipulacions que alterin la informació visual original de la imatge i que cada concursant pot guanyar un premi per apartat. D’altra banda, l’entitat imprimirà les sis fotografies seleccionades de cada apartat, mentre que les obres premiades i seleccionades podran ser publicades per l'entitat organitzadora.

L'organització es reserva el dret de suspendre el concurs si no es presenten un mínim de fotografies, mentre que els premis poden declarar-se deserts segons el judici del jurat. 

En l'apartat de fauna no es permeten fotografies de nius, polls ni animals domèstics o en captivitat, i en l'apartat de flora no es permeten fotografies de plantes ornamentals.

 
Darrera actualització: 03.10.2023 | 08:34