Es convoca una nova edició del concurs de cartells de la Festa de la Cirera

Dimecres, 30 de març de 2022 a les 00:00

Les propostes, que han d’incloure una representació gràfica de les cireres, es podran presentar fins al dia 6 de maig

L’Ajuntament de Torrelles ha posat en marxa el concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2022. Un any més, el consistori promou la participació ciutadana per anunciar i donar a conèixer la celebració torrellenca més popular. Tothom qui vulgui pot participar-hi, ja que és un concurs sense límit d’edat i de residència, tot i que cada persona només podrà presentar una obra al certamen.

Les bases estableixen que el cartell ha d’incloure obligatòriament una representació gràfica de les cireres, així com el nom de la celebració ‘42a Festa de la Cirera’, el lloc ‘Torrelles de Llobregat’ i les dates ‘4 i 5 de juny de 2022’. L’obra també ha de reservar un espai per afegir el logotip de l’Ajuntament de Torrelles i dels patrocinadors, que seran incorporats posteriorment.

Les propostes presentades han de ser originals i inèdites, en format DIN-A 3 i en posició vertical. A més, al dors del cartell, ha de constar el títol de l’obra. Així mateix, han de ser muntades en un suport rígid, per facilitar-ne el trasllat i l’exposició.

El cartell guanyador s’emportarà un premi de 300 euros. Per a participar-hi, cal lliurar l’original a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (Plaça de l’Ajuntament, 1) de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 16.30 a 19 hores,  amb tota la documentació requerida. La data límit per presentar les propostes serà el pròxim dia 6 de maig, a les 14 hores.

El jurat estarà format per diverses persones del municipi vinculades al teixit associatiu i/o amb experiència dins del món del disseny gràfic. Els seus membres valoraran la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. Tots el cartells que es presentin al concurs seran exposats en el marc de la 42a edició de la Festa de la Cirera.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Darrera actualització: 30.03.2022 | 12:04