Es lliura l’avantprojecte de tancament de la pista poliesportiva de Can Roig

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 00:00
El projecte permetrà millorar les condicions de l’equipament i ampliar les activitats que s’hi desenvolupen

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Torrelles l'avantprojecte de tancament de la pista poliesportiva coberta de Can Roig, un projecte que permetrà millorar substancialment les condicions de confort de la pista i, així, consolidar i ampliar les activitats que s'hi desenvolupen. El projecte planteja el tancament de la pista amb unes façanes semipermeables que mantindran una ventilació natural constant de l'interior tot impedint l'entrada de l'aigua de pluja i de la llum directa del sol. 

La proposta posa en rellevància les qualitats estètiques i geomètriques de la coberta. Per tant, s'inclou tant la rehabilitació de l'estructura com la reforma de l'espai entre les grades i el camp de futbol, que es converteix en un mirador transparent que connecta els dos espais i permet tenir una visió completa de la pista. Aquest espai es podrà fer servir com a espai polivalent per fer-hi activitats que complementin els usos principals. 

Es construirà un nou mòdul al costat est de la pista amb quatre vestidors de grup i un per a àrbitres. El mòdul tindrà accés directe tant des de l'exterior com des de la pista i es podrà comunicar amb els actuals vestidors -situats sota les grades- en el moment que es necessiti. 

Les actuacions es plantegen des de la sostenibilitat ambiental, econòmica i social, rehabilitant i millorant qualitativament un equipament esportiu existent.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28

Imatges