Es millora l’accessibilitat i l’eficiència energètica a l’edifici de l’Ajuntament

Dimecres, 10 d'abril de 2024 a les 00:00

El projecte inclou treballs d’aïllament tèrmic, la instal·lació d’un ascensor i nous serveis adaptats

Aquesta setmana s’han iniciat unes obres de rehabilitació a l’Ajuntament que pretenen millorar l’accessibilitat i l’eficiència energètica de l’edifici. Els treballs inclouen la instal·lació d’aïllament tèrmic a la façana i a la coberta del magatzem, la substitució de fusteries i envidraments i la col·locació de dispositius que suposin una protecció davant l’energia solar. Així mateix, es preveu instal·lar un ascensor per millorar la comunicació entre plantes i habilitar serveis adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. 

Les obres tindran una durada aproximada de quatre mesos i mig. Amb la voluntat de minimitzar les molèsties als veïns i les veïnes de Torrelles així com als treballadors de la corporació, des del consistori es preveu traslladar temporalment alguns dels serveis que s’ofereixen habitualment a l’edifici. En aquest sentit, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (SAC) es reubicarà a l’Arxiu Municipal (carrer Sant Pau, 2), al costat del Punt Òmnia. També serà necessari desplaçar els treballadors de la resta de l’edifici a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra. Els casaments civils se celebraran a la sala 3 de l’Ateneu Torrellenc . En canvi, no serà necessari canviar la ubicació on se celebren els plens municipals.

El projecte està subvencionat a través d’un programa d’impuls a la rehabilitació d’edificis públics d’entitats locals, que forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència aprovat per la Comissió Europea. 

Darrera actualització: 11.04.2024 | 17:49

Imatges