Es modifica el recorregut de la Cavalcada de Reis pel risc de pluja

Divendres, 5 de gener de 2024 a les 00:00

Ses Majestats arribaran a Torrelles a les 18.30 hores i recolliran les cartes dels infants a la platea de l’Ateneu Torrellenc

Tot a punt per a rebre aquesta tarda a Ses Majestats Els Reis d’Orient. La previsió de pluges, però, ha obligat el consistori a fer algunes modificacions en el recorregut habitual de la Cavalcada. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les 18.30 hores i recorreran els carrers més cèntrics del poble. El recorregut s’escurçarà una mica i no passarà enguany pels carrers Joan XXIII, Martí Mas ni pel carrer Joan Maragall. La comitiva seguirà pel carrer Major fins a l’Ateneu Torrellenc. Com a novetat, aquest any s’ha habilitat una carrossa per a la recollida dels xumets.  

Un altre dels canvis d’aquesta jornada serà l’espai de recollida de cartes. Aquest es trasllada a la platea de l’Ateneu amb la voluntat que independentment de les condicions meteorològiques, els infants i les seves famílies puguin veure Ses Majestats i als patges reials,  fotografiar-se amb  ells, recollir caramels i lliurar personalment la seva carta. 

En cas de pluja, s’haurà de suspendre la Cavalcada i els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar es desplaçaran directament a l’Ateneu.

Darrera actualització: 05.01.2024 | 13:38

Imatges