Es posa en marxa una campanya per afavorir la recollida de l’oli usat

Dimecres, 24 de novembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania uns embuts per facilitar el reciclatge de l’oli a casa i el seu trasllat a la deixalleria

Amb la voluntat d’afavorir la recollida de l’oli de cuina usat, l’Ajuntament posa en marxa una campanya que consisteix en el lliurament a la ciutadania d’un embut adequat per acoblar-lo a ampolles de plàstic de litres i mig. Aquest element ha de servir per facilitar la recollida de l’oli a casa i el seu transport a la deixalleria, punt de disposició d’aquest tipus de residu. 

Les persones interessades en aconseguir un d’aquests embuts, només han d’apropar-se al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament en horari d’obertura al públic. No és necessari cita prèvia. Es donarà un embut per persona fins a exhaurir-ne les existències. 

Des del consistori es recorda que l’oli sobrant no s’ha de llençar per l’aigüera, perquè  contamina l’aigua i obstrueix les canonades i el clavegueram, causant fuites o embussos que deixen les piques plenes d’aigua estancada. A més, l’olor de l’oli i el greix és un atractiu per alguns animals. L’oli s’ha de recollir i portar-lo a la deixalleria.

Darrera actualització: 31.01.2022 | 16:59