Es posa en marxa una campanya solidària per recollir roba d’abric

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 00:00
El material es farà arribar a la Fundació Arrels per cobrir les necessitats de persones sense llar

La regidoria de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Torrelles inicia una campanya solidària de recollida de mantes, sacs de dormir i roba d’abric. L’objectiu és ajudar les persones sense sostre i cobrir les seves necessitats d’abric, sobretot ara que han començat a baixar les temperatures i es preveu que ho facin encara més de cara als mesos d’hivern. 

La campanya es posarà en marxa dimecres dia 10 de novembre. Fins al proper dia 20, s’habilitaran uns punts de recollida en diferents equipaments municipals per tal que els veïns i les veïnes del poble puguin fer les seves aportacions de sacs de dormir, mantes i roba d’abric, sempre i quan estiguin en bon estat. Els equipaments seran l’edifici de l’Ajuntament, la biblioteca municipal, el Casal de Joves, la Policia Local, les escoles Can Coll i Sant Martí, l’Institut Torrelles, el Casal de la Gent Gran i el CEM Can Roig.

El material recollit es farà arribar a la Fundació Arrels, una entitat que des de 1987 treballa per atendre i orientar les persones sense llar.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28

Imatges