Es posa en marxa una nova edició del Maig Salut

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 00:00

Durant tot el mes s’han programat diferents propostes saludables com una sessió de ioga, xerrades i una activitat de marxa nòrdica

L’Ajuntament de Torrelles i l’Associació de Dones Pla de les Bruixes organitzen un mes temàtic al voltant de la salut. Durant el maig, s’han programat diferents activitats, xerrades i passejades per sensibilitzar sobre la importància d’una bona alimentació i de portar una vida activa, així com per oferir consells i recomanacions sobre com fer el dia a dia més saludable.

La primera proposta arribarà aquest diumenge 8 de maig i serà una sessió anomenada ‘Viu el ioga acaronant la terra’, que anirà a càrrec de la Jenifer López i l’Eva Ollé. L’activitat es durà a terme a la Creu de Sant Pau a dos quarts de nou del matí. Serà gratuïta per a les persones sòcies de l’entitat. Per a la resta, tindrà un preu de 3 euros. Es recomana portar roba còmoda i és necessari fer la inscripció a la botiga Nins i Nines. Les places són limitades.

El dimarts 11 de maig, a les 19 hores, la biblioteca municipal acollirà una xerrada sobre la salut i les dones que impartirà la doctora Remei Agustí.

Una altra activitat serà el vermut-col·loqui que s’oferirà diumenge 22 de maig i que comptarà amb la presència de la periodista i escriptora Natza Farré, que ens parlarà sobre feminismes i sobre el seu últim llibre.

El cicle Maig Salut es tancarà el dissabte 28 de maig amb una caminada que pretén mostrar a les persones participants els beneficis per a la salut de la marxa nòrdica. El recorregut s’iniciarà a dos quarts de nou del matí a la Creu de Sant Pau i estarà guiat per la Montse Roig. Les places també són limitades i caldrà inscriure’s prèviament a la botiga Nins i Nines. La caminada serà gratuïta per a les persones sòcies de l’entitat i, per a la resta, tindrà un preu de 3 euros. Es recomana portar roba còmoda i bastons.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 13:50

Imatges