Es prepara una setmana d’activitats per recollir diners per a Ucraïna

Dimecres, 16 de març de 2022 a les 00:00

Es convida les entitats i particulars a fer arribar les seves propostes, que es programaran del 4 al 10 d’abril

A iniciativa de la Coordinadora Cultural i de la regidoria de Cooperació Internacional de l’Ajuntament, Torrelles acollirà una setmana amb activitats diverses que pretenen recollir diners per donar suport al poble ucraïnès. Del 4 al 10 d’abril es programaran totes les propostes sorgides tant de les entitats com de particulars que també vulguin organitzar alguna activitat solidària.

Les persones interessades tenen fins al 22 de març per fer arribar un correu electrònic a l’adreça cooperacio@torrelles.cat amb les seves dades i la iniciativa que volen desenvolupar. Els dies previs, s’informarà la ciutadania de quina serà la programació d’activitats.

Recordem que, des de l’inici del conflicte bèl·lic, Torrelles s’ha mobilitzat per poder oferir ajuda humanitària al poble ucraïnès. En aquest sentit, es va posar en marxa una campanya de recollida material que aquesta mateixa setmana serà recollit pel Consolat d’Ucraïna a Barcelona. Dilluns, una vintena de persones voluntàries van col·laborar-hi seleccionant i organitzant les aportacions d’alimentació, medicaments i roba fetes per la ciutadania.

Així mateix, Torrelles està acollint persones refugiades i ja hi ha famílies que s’han mostrat disposades a obrir les portes de casa seva per acollir famílies ucraïneses. 

Des de l’Ajuntament es recorda que, davant la situació que s’està vivint actualment a Ucraïna, cal prioritzar les aportacions econòmiques, que són molt més efectives.

Darrera actualització: 16.03.2022 | 12:10

Imatges