Es publiquen les bases del Concurs de Postals de Nadal

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 00:00

El veïnat més gran de 60 anys que hi vulgui participar té fins al 9 de desembre per a presentar el seu treball

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat convoca un concurs per escollir la il·lustració de la felicitació de Nadal oficial del consistori adreçat a les persones majors de seixanta anys.

La temàtica del concurs pot incloure tots aquells elements relacionats directament amb aquesta època festiva: tradicions nadalenques, costums familiars, tradicions locals o amb la celebració de les festes al poble.

Amb això, s’estableixen les següents condicions pel que fa a les tècniques usades en l’elaboració de la postal:

  • No utilitzar materials que impliquin un volum, relleu o pes excessiu per a la postal (per exemple, boles de paper o plastilina). D’aquesta manera es facilita la seva reproducció digital. No obstant, si es presenta la postal en format fotografia es poden utilitzar tot tipus de materials.
  • El format de la postal s’ha d’adequar a unes dimensions determinades: 15x21 (DIN-A5). El suport utilitzat ha de ser cartolina blanca i darrere hi ha de constar el nom i cognoms de l’autor, i un telèfon de contacte.
  • El contingut serà lliure, sempre i quan es respecti la temàtica principal –eix del concurs– indicada anteriorment.

Termini de lliurament de les postals

El termini de presentació de les postals finalitza el dia 9 de desembre de 2022 i, s’hauran de lliurar al Casal de la Gent gran, o al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i les tardes de dimarts i dijous de 16.30 a 19 hores.

Configuració del jurat

El jurat estarà conformat per tres persones que es reunirà el dilluns, 12 de desembre a les 11 hores, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. Aquests seran la regidora de la Gent Gran, un representant de la Junta del Casal de la Gent Gran i la dinamitzadora de la Gent Gran.

Darrera actualització: 01.12.2022 | 13:02