Es publiquen les bases del II Concurs d’Arts Plàstiques i Visuals

Dimarts, 2 de maig de 2023 a les 01:00

La persona guanyadora rebrà un import de 300 € i les obres es mostraran a la sala d’exposicions de l’Ateneu Torrellenc

Per segon any, l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat organitza el Concurs d’Arts Plàstiques i Visuals de la Festa de la Cirera, una iniciativa dirigida a promoure la cultura a través dels valors artístics de l’escultura, la pintura, el dibuix o la fotografia. 

Al procediment d’atorgament del primer premi hi intervindrà un jurat, que estarà format per artistes de la secció l’ARTefacte de l’Ateneu Torrellenc. En la valoració de les obres, es tindrà en compte la creativitat de la proposta; la capacitat comunicativa i l’adequació a la temàtica relacionada amb la cirera.


Com participar-hi? 
La participació és oberta a tota la ciutadania i les obres es poden presentar fins al 19 de maig a les oficines del Servei d’Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres, de les 9 a les 14 hores, i els dimarts i dijous, de les 16.30 a les 19 hores. En el cas de les obres realitzades amb matèria orgànica, el període per participar en la proposta s’allarga fins al 2 de juny, a les 14 hores. 

Consulteu tots els aspectes del concurs – com la documentació a presentar, els requisits i els drets de les obres – a les bases, les quals es troben adjuntades en aquesta mateixa notícia.

 

Darrera actualització: 02.05.2023 | 15:14