Es reprenen les activitats del Casal de la Gent Gran

Dimecres, 29 de setembre de 2021 a les 00:00
A partir de dilluns 4 d’octubre s’oferiran propostes diverses sobre benestar i salut i d’altres relacionades amb el lleure, la creativitat i les noves tecnologies

El Casal de la Gent Gran comença el curs 2021/2022 amb tot un seguit de propostes per a millorar la salut i el benestar dels torrellencs i les torrellenques de més edat. Les activitats s’iniciaran dilluns dia 4 d’octubre amb un aforament limitat i respectant les mesures de prevenció davant la Covid.

En l’àmbit del benestar i el moviment, hi haurà tallers de gimnàstica per millorar la condició física de les persones grans, d’iniciació a la marxa nòrdica, de regeneració del cos, de country i de jocs i reptes mentals; la gent gran també podrà aprendre a fer la seva pròpia roba en el taller de punt de mitja; en l’àmbit social i educatiu s’oferirà l’Espai de la Gent Gran, en el qual es faran activitats diverses per promoure un envelliment saludable, es desenvoluparan projectes intergeneracionals en col·laboració amb els centres educatius del municipi, i es podrà participar en el taller ‘Viure en positiu’, amb un enfocament optimista de la vida per superar i afrontar la pandèmia; el Casal de la Gent Gran oferirà també píndoles formatives d’informàtica i activitats de lleure organitzades per l’associació com jocs de taula, tallers d’iniciació al billar i a la sardana, el visionat de partits de futbol, i el joc del quinto i cinema. Es reprendrà també el servei de podologia que s’oferirà un dimecres al mes.         

Les persones interessades en participar en qualsevol d’aquestes activitats, hauran de formalitzar prèviament la inscripció al Casal. Poden fer-ho de dilluns a divendres de 17 a 19 hores trucant al 93 689 15 38. Es poden consultar els dies i horaris de les diferents propostes en el document adjunt.   

D’altra banda, coincidint amb la Festa Major de Sant Martí, se celebrarà la Festa del Casal de la Gent Gran. Serà el proper 13 de novembre a partir de les 11 hores, amb activitats diverses, un concert de rumba i portes obertes als edificis del casal i la Masoveria.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28