Es tanca el primer any del Consell d’Infants

Dimarts, 21 de juny de 2022 a les 00:30

Els consellers i conselleres es van reunir divendres per presentar les propostes treballades durant el curs, que ara seran valorades pel govern local

El passat divendres 17 de juny es va celebrar la darrera sessió del curs del Consell d’Infants de Torrelles de Llobregat. Aquest ha estat el primer any de funcionament d’aquest òrgan de participació que pretén donar veu als infants del municipi per implicar-los en la millora del poble.

La sessió va servir per tal que els consellers i les conselleres presentessin davant els representants dels diferents grups municipals les propostes treballades durant el curs, així com els suggeriments arribats al Consell a través de les bústies habilitades a les escoles, l’Ajuntament i la biblioteca municipal. Ara serà l’equip de govern el que valorarà totes aquestes propostes per estudiar la seva viabilitat. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la participació i la implicació dels infants en aquest nou projecte, així com de les seves famílies. El Consell es tornarà a posar en marxa el curs vinent. 

Darrera actualització: 21.06.2022 | 15:39

Imatges