Espectacle a ritme de Boleros i Tangos

Divendres, 30 de gener de 2015 a les 00:00
Dins dels actes de la Festa Major de Sant Pau i el marc de la quarta edició del circuit d’arts escèniques Espai A, aquest diumenge 1 de febrer (18h, a l'Ateneu Torrellenc) la Banda de Música del Prat, una prestigiosa formació de 50 músics, ens porta a assaborir les bones cançons de sempre amb un repertori de boleros i tangos.

L'Ateneu Torrellenc és un dels ateneus que formen part del circuit d’arts escèniques Espai A, un circuit d’arts escèniques AMATEURS creat l’any 2011 amb l’objectiu de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya i posar a l’abast del públic produccions de qualitat dins els àmbits del Teatre, del Cant, de la Dansa i de la Música, així com augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per l’explotació de les produccions amateurs.

Dins de programa d'actes de la FESTA MAJOR DE SANT PAU, l'Ateneu Torrellenc acull aquest diumenge 1 de febrer l'espectalce A RITME DE BOLEROS I TANGOS, una proposta musical que compta amb cinquanta músics de la Banda de Música del Prat que oferirà recull de cançons que són el testimoni d’una època, tot i mantenir intacta la seva validesa per transmetre emocions. Amb la direcció de Joan Carles Chordà i Escrivà, la Banda de Música del Prat mostrarà un concert de temes clàssics, amb un segell propi, ja que la banda ha fet de la versatilitat una de les seves virtuts.

L’Espai A és una unió d’esforços de diversos agents culturals del país, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, coordinat per la Federació d’Ateneus de Catalunya i amb la col·laboració de Moviment Coral Català, Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Federació Catalana de Societats Musicals i Agrupament d’Esbarts Dansaires.


Més informació de l'espectacle

Durada:
80 minuts

Direcció artística: Joan Carles Chordà i Escrivà
Ha participat en diferents orquestres i grups de cambra entre els que destaquen l’Orquestra de Cambra de Sant Cugat, i l’Orquestra de Cambra del Palau de la Música Catalana. A més, ha interpretat concerts per tot el territori, i també a Anglaterra, Eslovàquia, Grècia, Holanda, Bèlgica, Àustria, Itàlia, Alemanya, França, entre d’altres, i ha realitzat diversos enregistraments per a Catalunya Ràdio i Ràdio Nacional d’Espanya. La seva veterania i professionalitat se suma a la dels membres d’una banda de prestigi.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06