Èxit de la Setmana de la Solidaritat i la Cooperació

Dilluns, 17 d'abril de 2023 a les 00:00

La programació ha inclòs la inauguració de l'exposició «Indestructibles», de Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez

La tercera edició de la Setmana de la Solidaritat i la Cooperació ha tingut una bona acollida per part de la ciutadania. Durant els darrers dies, l'Ajuntament ha preparat diverses activitats educatives, un taller infantil i la presentació de l'exposició «Indestructibles», amb l'assistència del periodista internacional Xavier Aldekoa i del fotoperiodista Alfons Rodríguez.

«Indestructibles», a l'Ateneu Torrellenc

Els autors del projecte «Indestructibles», el fotògraf Alfons Rodríguez i el periodista especialitzat en el continent africà, Xavier Aldekoa, van assistir el 14 d'abril a la presentació de l'exposició que acollirà l'Ateneu Torrellenc fins al 29 d'abril.

La trobada va comptar amb una gran assistència i implicació dels periodistes, qui van explicar al públic la seva experiència personal a l'Àfrica i van respondre a les preguntes formulades per les persones assistents.

Activitats per la canalla

Durant aquests dies, des del municipi s'han organitzat diverses propostes pensades per apropar la cooperació internacional a la població més jove del poble. Amb això, l'alumnat de l'Institut Escola ha visitat l'exposició «Viure sense residus» (disponible al centre fins al 30 d'abril) i ha participat en un joc d'scrabble amb la solidaritat com a tema principal.

A més, la població més menuda ha tingut l'oportunitat d'assistir a un taller destinat a la construcció d'un colom blanc de la pau, una activitat a la qual hi van anar els nou nens i nenes del Consell d'Infants de Torrelles. Per altra banda, es va programar per a l'alumnat de cinquè de primària una sessió amb la qual, en format de conte, es va explicar els aspectes bàsics de salut sexual i reproductiva, una activitat que es preveu repetir els 21 i el 28 d'abril.

Darrera actualització: 17.04.2023 | 16:17

Imatges