Èxit de participació en la sessió informativa sobre «La Meva Salut»

Dijous, 29 de setembre de 2022 a les 00:00

El taller ha ofert a les persones grans una explicació pràctica sobre el funcionament de l’aplicació mòbil de CatSalut

El Casal de la Gent Gran ha celebrat aquest dimarts una sessió dirigida a instruir a la gent gran del municipi sobre «La Meva Salut», l'aplicació per a dispositius mòbils de la Generalitat de Catalunya.

A través d’aquest servei, les persones usuàries poden realitzar gestions com demanar cita, consultar el pla de medicació, revisar el calendari de vacunes o l'agenda personal amb el dia i l'hora de proves i visites programades en l'atenció primària de salut i en els hospitals.

Per altra banda, mitjançant l’ús de «La Meva Salut», també es pot accedir al document de voluntats anticipades, sol·licitar el canvi de metge/essa i fer ús del servei eConsulta, el qual permet establir una comunicació a distància amb professionals de la sanitat per resoldre consultes que no requereixin atenció presencial o urgent.

El Centre d'Atenció Primària (CAP) Vila Vella de Sant Vicenç dels Horts ha sigut l’encarregat d’organitzar la jornada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat, l'Institut Català de la Salut i la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar tots els detalls sobre la Meva Salut en aquest enllaç i accedir a la presentació que es va projectar durant la xerrada de dimarts, adjuntada en aquesta mateixa notícia.

Darrera actualització: 03.10.2022 | 13:39