Èxit rotund de la campanya de solidaritat amb el Marroc i Líbia

Divendres, 13 d'octubre de 2023 a les 00:00

La Setmana amb l’Àfrica del Nord es clou amb més de 2.000 euros recaptats

Davant la greu situació humanitària provocada al Marroc i a Líbia pels desastres naturals succeïts a principis de setembre en aquesta zona del continent africà, l’Ajuntament de Torrelles i alguns comerços i entitats locals han treballat plegats en la Taula de Cooperació i Solidaritat per organitzar la Setmana amb l’Àfrica del Nord, un programa d’activitats solidàries que han apropat la diversitat cultural als carrers locals.

Amb això, entre el 30 de setembre i el 8 d’octubre, el veïnat va poder participar en diverses propostes que han comptat amb la col·laboració del Nagreen Bar Burger, del Centre Excursionista Torrellenc (CET), l’Associació Pla de les Bruixes, l’Esplai Arc de Sant Martí, la Biblioteca Municipal, el Club de Tennis Torrelles, l’Associació de Gent Gran i l’Ateneu Torrellenc.

Més de 2.000 euros recollits

Gràcies a la programació solidària, s’ha aconseguit recaptar un total de 2.115,80 euros, els quals es destinaran al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Es tracta d’una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions, diputacions, consells comarcals i mancomunitats, les quals destinen una part del seu pressupost a finançar accions de cooperació al desenvolupament amb els pobles dels països més desfavorits.

En concret, s’han recollit 214 euros de particulars; 868 euros del dinar solidari; uns 433 euros de l’Ateneu Torrellenc; 80 euros de les americanes; 245 euros del Casal de la Gent Gran; 175 euros del matí solidari i 100 euros per part de Compromís i Acord per Torrelles.

D’aquesta manera, un cop més, es fa palès el compromís del nostre poble per donar suport a les causes humanitàries d’arreu del planeta. A més, des del consistori s’ha agraït la seva aportació solidària a tota la ciutadania i associacions locals.

Darrera actualització: 13.10.2023 | 13:35

Imatges