Finalitza amb èxit la Setmana Jove 2019

Dimecres, 3 de juliol de 2019 a les 00:00
Els nois i les noies han gaudit de set dies plens d’activitats esportives i culturals, proposades i escollides pel jovent torrellenc

Ahir, dimarts 2 de juliol, va acabar la darrera edició de la Setmana Jove. Les activitats, que han estat proposades i escollides pel jovent torrellenc, van començar el passat dimarts 25 de juny. En total, han estat set dies plens de propostes esportives i culturals. Enguany, la Setmana Jove 2019 va inaugurar l’edició amb un joc d’escapisme fictici sobre la història de Can Pinyons.

Durant aquests darrers dies, els nois i les noies també han pogut gaudir amb una projecció de la pel·lícula ‘Toc Toc’, un taller de twerk, una formació d’autodefensa i una masterclass de zumba. Així mateix, el jovent torrellenc ha vibrat amb el torneig de FIFA19 i el de Super Smash Bros, amb els partits de pàdel al CEM de Can Coll i sobretot amb la pintada reivindicativa per donar visibilitat i reclamar els drets del col·lectiu LGTBI+ a l’aparcament de Cal Joc.

No obstant això, les activitats més esperades han estat la Festa Chill Out a la piscina municipal, on hi va participar més d’un centenar de joves, el tobogan urbà, la discomòbil i la Festa Holi amb un canó d’escuma.

L’equip de l’Espai Jove valora molt positivament la Setmana Jove 2019 i especialment la implicació i la participació dels nois i les noies del poble, així com el suport d’entitats i persones treballadores que han ajudat a fer aquesta iniciativa possible.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17