Finalitza la primera fase de les obres de millora del poliesportiu

Dilluns, 6 de novembre de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament treballa per millorar les instal·lacions esportives de Can Roig

El passat divendres, 3 de novembre, va finalitzar la primera fase de les obres de millora del poliesportiu de Can Roig. Amb això, continua avançant un dels principals projectes del mandat, enfocat a renovar aquesta àrea esportiva i fomentar l’esport torrellenc.

En concret, la intervenció ha estat dirigida a reforçar la coberta ja existent de l’edifici, amb la voluntat de donar pas a una segona part de les obres, la qual consistirà en el tancament dels laterals de l’equipament. D’aquesta manera, s’aconseguirà modernitzar l’espai i, alhora, impulsar la pràctica dels diversos esports que s’hi duen a terme al llarg de la temporada esportiva.

Actuacions complementàries

D’altra banda, amb l’objectiu de garantir un espai per a la pràctica de vòlei i d’hoquei durant aquests mesos, s’han realitzat diverses actuacions a la pista de frontó, com l’adaptació del terra per practicar-hi l’hoquei, la instal·lació de xarxes de protecció per a pilotes i la pintada de les línies de vòlei i d’hoquei.

També a l’equipament de Can Roig, i al voltant del camp de futbol, s’hi han desenvolupat alguns tre­balls com la col·locació d’una xarxa de protecció en tot l’espai del bar de l’equipament, la ins­tal·lació de rodes a la porteria de futbol per poder despla­çar-la i la col·locació de material inven­tariable per renovar l’entorn del camp de futbol.

Des de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, s’agraeix a la Unió Esportiva Torrelles (UET) i al Club Patí Torrelles per haver adaptat la seva activitat durant els darrers mesos. D’altra banda, també s’agraeix a l’Ajuntament del Prat de Llobregat per cedir al Club Patí la pista poliesportiva del Centre Esportiu Municipal Sagnier per a desenvolupar entrenaments i partits.

Darrera actualització: 06.11.2023 | 13:18

Imatges