Inaugurat l’espai de Can Sostres en el marc de la Festa Major de Sant Martí

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 00:00
L’acte va incloure activitats diverses com una jornada de portes obertes al Casal de la Gent Gran, un aperitiu i un concert de rumba

El passat dissabte, en el marc de la Festa Major de Sant Martí, es va inaugurar l’espai de Can Sostres que es destina a la gent gran del municipi. Les persones assistents van poder participar en una jornada de portes obertes als edificis de la Masoveria i el Casal de la Gent Gran, amb la voluntat de conèixer les reformes que s’hi ha realitzat en els darrers mesos. Una altra de les propostes era passejar pels jardins del parc i veure les millores que s’han fet, així com la instal·lació d’aparells biosaludables destinats a fomentar hàbits esportius saludables entre la gent gran. El seu ús ajuda a millorar les habilitats amb les mans, braços, cames, cintura, esquena i els reflexos,  contribuint d’aquesta manera a augmentar l’autonomia personal i el benestar de les persones de més edat. 

Les persones que van assistir a la inauguració van poder visitar l’espai però també ballar al ritme de la rumba de Beto Tejada. L’acte va finalitzar amb un aperitiu obert a tothom.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:29

Imatges