Ja es pot participar en el Concurs de Postals i Poemes de Nadal

Dimarts, 7 de novembre de 2023 a les 00:00

El veïnat més gran de seixanta anys té fins al 4 de desembre per a presentar el seu treball

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat convoca una nova edició del concurs per escollir la il·lustració i el poema de la felicitació de Nadal oficial del consistori. La iniciativa està adreçada a les persones majors de seixanta anys del poble, i té com a objectiu fer part aquesta franja de la nostra població de les celebracions de l’època més màgica de l’any.

El termini per presentar les propostes finalitza el pròxim 4 de desembre. Les peces s’hauran de lliurar al Casal de la Gent Gran de dilluns a divendres (de 16.30 a 19 hores), o al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres (de 9 a 14 hores) i les tardes de dimarts i dijous (de 16.30 a 19 hores). 

Requeriments

La temàtica del concurs pot incloure tots aquells elements relacionats directament amb les tradicions nadalenques, els costums familiars, les tradicions locals o la celebració de les festes al poble. Amb això, s’estableixen les següents condicions pel que fa a les tècniques usades en l’elaboració de la postal i de l’escrit:      

  • No utilitzar materials que impliquin un volum, relleu o pes excessiu per a la postal (per exemple, boles de paper o plastilina). D’aquesta manera es facilita la seva reproducció digital. No obstant, si es presenta la postal en format fotografia es poden utilitzar tot tipus de materials.
  • El format de la postal s’ha d’adequar a unes dimensions determinades: 15x21 (DIN-A5). El suport utilitzat ha de ser cartolina blanca i darrere hi ha de constar el nom i cognoms de l’autor/a, i un telèfon de contacte.
  • El contingut serà lliure, sempre i quan es respecti la temàtica nadalenca.
  • La part escrita s’ha de presentar amb lletra d’ordinador a doble espai en una sola cara; el nombre màxima de paraules serà de cinquanta i la llengua ha de ser la catalana.

Les bases detallades es poden consultar al document adjunt en aquesta mateixa pàgina. 

Darrera actualització: 07.11.2023 | 13:48