Ja estan obertes les inscripcions per la Setmana Jove 2022

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 00:00

Realitat virtual, activitats aquàtiques, teatre i cinema són algunes de les propostes estiuenques pel jovent

La nostra vila acollirà del 29 d'agost al 3 de setembre una nova edició de la Setmana Jove, un projecte engegat per l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat amb la voluntat d'oferir un ventall d'activitats estiuenques a la joventut local.

La primera jornada estarà protagonitzada per un bingo amb premis, un taller de cuina per aprendre a cuinar sushi i la projecció d'una pel·lícula que serà escollida a través d'una votació a Instagram. A partir dels següents dies, es podrà gaudir d'altres propostes, com ara una experiència immersiva de realitat virtual i una escape room, partits de pàdel i futbol, una jornada de carrera d'obstacles, un joc de Cluedo en viu i un espectacle de l'artista Joan de Boer, dirigit al jovent més adult.

Una part important d'aquestes activitats ha estat proposada per la ciutadania més jove a través d'un procés participatiu que es va realitzar durant el mes de maig.

Com participar?

Les inscripcions estan obertes fins al 22 d'agost, són gratuïtes i estan dirigides, prioritàriament, a joves d'entre 12 i 29 anys. Les persones menors d'aquestes edats que vulguin participar poden dirigir-se via WhatsApp al 605 296 293. Pel que fa a la «Nit Chill Out» a la piscina, cal saber que és per a majors de catorze anys (o que els facin aquest any). Per les activitats d'escape room i el torneig de futbol només és necessari una inscripció per grup. Tots els detalls del programa els podeu consultar al document adjunt.

Podeu accedir a l’enllaç d’inscripció aquí.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 12:04