Jornades de portes obertes a l’Institut Escola Torrelles

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 00:00

El centre ha organitzat trobades amb les famílies per donar a conèixer les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu

L’institut Escola Torrelles té previst organitzar en els propers dies unes jornades de portes obertes amb l’objectiu que les famílies puguin conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu del centre abans de fer la preinscripció escolar. La voluntat és mostrar a les mares i els pares els projectes que desenvolupen al llarg de tot el curs escolar i, sobretot, el seu compromís amb l’alumnat oferint una qualitat educativa no només curricular sinó també en valors, actitud crítica i autoconeixement. 

A l’edifici verd, s’atendrà les famílies el pròxim dijous dia 29 de febrer, de 9.30 a 11 hores i de 15 a 16.30 hores. A l’edifici groc, la jornada de portes obertes serà divendres dia 1 de març, de 9 a 10 hores i de 15 a 16 hores. Per poder assistir-hi és necessari emplenar els formularis que trobareu en els enllaços adjunts. 

Pel que fa a la preinscripció escolar per al curs 2024/2025, aquesta s’haurà de formalitzar del 6 al 20 de març en el cas dels infants que hagin de cursar el segon cicle d’educació infantil i primària, i del 8 al 20 de març per a l’alumnat d’educació secundària obligatòria (ESO). Posteriorment, s’haurà de confirmar la plaça tramitant la matrícula del 18 al 26 de juny. 

D’altra banda, l’escola bressol municipal El Serralet prepara també una jornada de portes obertes. L’objectiu és mostrar a les famílies un projecte educatiu basat en el joc i els hàbits, i en l’acompanyament dels infants en les diferents etapes del seu creixement. La trobada serà dissabte dia 20 d’abril de 10 a 13 hores. Per assistir-hi, caldrà inscriure-s´hi a partir del dia 2 d’abril. 

Darrera actualització: 23.02.2024 | 09:17