Jornades de portes obertes per informar les famílies sobre el nou Institut-escola

Dimarts, 1 de març de 2022 a les 00:00

Les preinscripcions per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria s’hauran de formalitzar entre el 7 i el 21 de març

Els centres educatius han convocat les famílies a unes trobades informatives per parlar sobre el nou Institut-escola, que entrarà en funcionament el proper curs 2022/2023: els pares i les mares de l’alumnat que al setembre cursarà P4, P5, 1r, 2n i 3r de primària hauran d’assistir-hi avui dimarts dia 1 de març a les 17 hores a l’escola Can Coll; dimecres dia 2 de març, a l’escola Sant Martí, serà el torn de les famílies amb fills i filles que faran 4t, 5è i 6è de primària, així com també els que estudiaran algun curs d’ESO; finalment, la jornada de portes obertes per al nou alumnat de P3 està prevista per al proper dijous dia 3 de març, a les 17 hores, a l’escola Can Coll. Les famílies interessades en visitar les instal·lacions, podran fer-ho en petits grups i respectant les distàncies de seguretat.

D’altra banda, la setmana vinent s’obrirà el termini de preinscripció escolar per al curs 2022/2023. Les famílies amb fills/es que hagin de cursar el segon cicle d’educació infantil o bé algun curs de la primària hauran de presentar la sol·licitud entre el 7 i el 21 de març; en el cas de l’alumnat d’educació secundària obligatòria (ESO) el període s’obrirà el dia 9 de març i es tancarà el 21. En tots els casos, les sol·licituds s’hauran de presentar de manera telemàtica.

Segons ha avançat la Generalitat de Catalunya, el curs 2022-23 començarà el dia 5 de setembre per a l’alumnat d’infantil i primària i el 7 per al d’ESO i estudis postobligatoris. Altres novetats de cara al proper curs seran la jornada reduïda al setembre per a infantil i primària, des de les 9 fins a les 13 hores, i que hi haurà un dia més de vacances de Nadal i un altre més de lliure disposició: d’aquesta manera la reorganització del calendari escolar no suposarà un increment d’hores lectives.

Darrera actualització: 01.03.2022 | 13:41