La Festa Major de Sant Martí torna a ser un èxit

Dilluns, 13 de novembre de 2023 a les 00:00

La ciutadania ha sortit al carrer durant tot el cap de setmana per gaudir de cadascuna de les activitats programades

Torrelles ha viscut una nova edició de la Festa Major de Sant Martí, una celebració que ha repetit el bon ambient d’anteriors edicions i que ha comptat amb una gran participació de la ciutadania en totes les activitats programades, tant les de caràcter lúdico-festiu com les de cultura tradicional. El temps ha acompanyat durant tot el cap de setmana exceptuant dissabte a la tarda, tot i que la poca pluja que va caure no va fer necessari interrompre ni suspendre cap activitat. 

Entre els actes més destacats del cap de setmana no van faltar la galejada dels Carrasquets i el repic de campanes des de l’església de Sant Martí; el Correbous, amb el bou Carrasquet i la vaca Galejada; i el Correfoc infantil. La Fira de la Cervesa a Cal Joc, la Tapa Brava, la cursa d’orientació organitzat pel CET, la ballada de l’Esbart Sant Martí, el sopar i quinto de l’Esplai o la inauguració d’un mural per celebrar el 20è aniversari del sistema de recollida porta a porta van ser altres de les activitats programades. 
Els espectacles infantils també van tenir una bona resposta de la ciutadania, tant els de carrer com els que es van oferir a l’Ateneu. La Biblioteca Municipal va aprofitar aquesta celebració per a presentar la seva nova mascota, el Pompeu, que ha estat elaborada per la Cecília Mañé. 

Com és habitual per Sant Martí, no va faltar el taller d’estellar per aprendre aquest art i poder participar en el concurs que s’organitzarà, com és tradició, durant la Festa Major de Sant Pau.

Darrera actualització: 13.11.2023 | 13:37