La Nit de l’Esport arriba a Torrelles de Llobregat

Dimarts, 18 d'octubre de 2022 a les 00:00

S’homenatjarà a esportistes i entitats locals que hagin destacat en la seva disciplina al llarg d’aquest any

El nostre municipi es prepara per acollir la primera convocatòria de la Nit de l'Esport, una iniciativa nascuda amb l'objectiu de retre homenatge a totes aquelles persones i entitats vinculades amb Torrelles que hagin assolit èxits esportius enguany.

La trobada se celebrarà el pròxim 16 de desembre a les 20 hores i coincidirà amb l'exposició dels Jocs Olímpics de Barcelona '92, una cita històrica que celebra el seu trentè aniversari. La trobada comptarà amb l'assistència d'esportistes referents a la localitat amb entrega de premis, una sessió de divulgació sobre els Jocs Olímpics i es realitzarà un reconeixement als èxits esportius de les entitats torrellenques.

Crida a la ciutadania

L'Ajuntament de Torrelles de Llobregat demana la col·laboració de tota la ciutadania per identificar aquells torrellencs i torrellenques locals que, durant el passat any i aquest 2022, hagin obtingut fites remarcables a qualsevol àmbit esportiu, ja sigui a nivell individual o grupal, fora de la nostra localitat.

Podeu adreçar les vostres propostes a esports al correu electrònic esports@torrelles.cat o a participacio@torrelles.cat.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 08:50