La Setmana de la Gent Gran 2023 es clou amb una àmplia participació

Dimarts, 24 d'octubre de 2023 a les 00:05

Les persones de més edat del poble han assistit a diverses propostes amb la música com a protagonista

El programa de la Setmana de la Gent Gran 2023 ha finalitzat enguany amb una gran participació. Gràcies a aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i pel Casal de la Gent Gran, el veïnat més longeu del nostre municipi ha tingut l’oportunitat de participar en diverses propostes que han tingut la música com a ingredient en comú.

Des del consistori, s’ha destacat especialment la seva satisfacció per la bona acollida de la Setmana de la Gent Gran d’enguany, i el fet que les persones grans de diferents generacions han participat conjuntament i s’han divertit plegades, creant un ambient de germanor i il·lusió que s’espera reeditar en les pròximes edicions.

Bona acollida dels actes

Al llarg de la setmana, el poble ha acollit un col·loqui sobre la història de l’òpera al Teatre del Liceu; un taller de percussió; i una visita guiada al Palau de la Música de Barcelona, la qual es va dur a terme amb l’assistència de més d’una cinquantena de persones, és a dir, totes les places disponibles completes.

Durant aquests dies, Torrelles ha sigut escenari de la marxa de la gent gran del Baix Llobregat i d’un concert de la Coral Amadeu Vives. D’altra banda, el parc de Catalunya en Miniatura va ser el punt escollit per celebrar el tradicional dinar de germanor, al qual va assistir l’alcalde i regidor de Gent Gran, Joan Juncà, i van presentar-se unes 140 persones. La Setmana de la Gent Gran va finalitzar amb un concert i ball a càrrec de l’Orquestra de la Meva Vida, al qual van participar prop de 200 persones que en van sortir contentes, i encantades de reviure records i vivències de quan eren joves.

L’Ajuntament ha mostrat satisfacció pels resultats d’enguany d’aquesta iniciativa, dirigida a dinamitzar la vida social de la gent gran torrellenca, un dels grans actius del nostre municipi.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 13:39