La Setmana de la Gent Gran se celebrarà del 16 al 22 d’octubre

Dilluns, 9 d'octubre de 2023 a les 08:00

S’organitzen jornades plenes de cultura, un dinar de germanor i una visita guiada al Palau de la Música 

Tot està enllestit al nostre poble per celebrar la Setmana de la Gent Gran. L’esdeveniment, el qual se celebra cada any gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament, l’Associació de la Gent Gran i la Diputació de Barcelona,  portarà al municipi una programació d’activitats dirigides a les persones de més edat del poble.

Les propostes s’encetaran el pròxim dilluns, 16 d’octubre, tot i que les inscripcions per a algunes de les activitats s’han de tramitar del 9 a l’11 d’octubre. 

Programació

L’activitat començarà el 16 d’octubre amb el col·loqui ‘Història de l’òpera al Liceu’, conduït per l’especialista musical i antic membre del departament de comunicació del Liceu, Jordi Pujal. La xerrada es durà a terme al Casal de la Gent Gran a partir de les 18 hores.

El 17 d’octubre, les persones de més edat del poble tindran l’oportunitat d’assistir a un taller de percussió a càrrec del músic Antonio Sánchez Barranco. La sessió es desenvoluparà al Casal, a partir de les 17.30 hores.

El 18 d’octubre, es preveu organitzar una visita guiada al Palau de la Música de Barcelona. Per participar en aquesta sortida, cal inscriure’s per un preu de 10 euros al Casal de la Gent Gran del 9 a l’11 d’octubre, de 17 a 19 hores. El dia de l’excursió, el punt de trobada s’estableix a la rotonda del Serralet de Can Coll a les nou del matí.

El 19 d’octubre, la plaça de l’Ajuntament serà el punt inicial de la 23a Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat. A les 16.30 hores, començarà una passejada fins a Can Reinal, amb un berenar de coca i xocolata al Casal, a on es llegirà un manifest amb motiu del Dia Internacional de les Persones Grans. A les 18 hores, les persones assistents a l’acte podran gaudir d’una actuació de la Coral Amadeu Vives de l’Ateneu Torrellenc.

El 20 d’octubre, el parc de Catalunya en Miniatura acollirà un dinar de germanor a partir de les 14 hores. El menú inclourà caneló de carn, ceps i formatge, mar i muntanya de calamar i pollastre i postres, aigua, vi, cafè i una copa de cava.

El preu per participar en l’esdeveniment és de 7 euros, i cal inscriure’s al Casal de la Gent Gran, del 9 a l’11 d’octubre, de 17 a 19 hores. Les persones que necessitin transport per assistir-hi, han de comunicar-ho en el moment de realitzar la inscripció.

L’últim dia de la Setmana de la Gent Gran serà el 21 d’octubre. Durant la tarda, de 17 a 19 hores, l’Ateneu Torrellenc serà escenari del concert i ball amb ‘L’Orquestra de la Meva Vida’, a càrrec de l’Orquestra Costa Brava. En aquest cas, les entrades es poden comptar anticipadament també al Casal de la Gent Gran, del 9 a l’11 d’octubre i de 17 a 19 hores, per 10 euros. Qui no les pugui adquirir abans de l’acte, ho podrà fer en taquilla el mateix dia del concert per 12 euros.

Darrera actualització: 06.10.2023 | 10:08