La torrellenca Maria Palet elabora la portada del Premi Delta

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

La il·lustradora ha estat l’encarregada de dissenyar la imatge principal de l’obra L’Abocador, d’Eva M. Garrigosa

L’obra L’Abocador, d’Eva Maria Garrigosa, va ser la guanyadora de l’11è Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones, un certamen bianual que pretén encoratjar les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i potenciar, al mateix temps, la igualtat d’oportunitats entre homes i dones. Des de la seva creació, l’any 2001, els treballs presentats han anat evolucionant tant pel que fa a nombres d’obres com per la seva qualitat. L’acte de lliurament del premi es va celebrar al mes de desembre.

Aquesta obra ja es pot consultar a través del web del Consell Comarcal. La portada ha anat a càrrec de la il·lustradora torrellenca Maria Palet Tort. La Maria treballa habitualment en projectes tant a nivell local com internacional. Ha il·lustrat llibres amb diferents editorials, autoedita històries, fa petites animacions i ha col·Laborat en projecte d’Unicef, de Mbolo Association i d’ajuntaments com el de Gavà o el de Torrelles de Llobregat.

Recordem que el Premi Delta és un projecte en el qual hi participen de manera conjunta 16 ajuntaments del Baix Llobregat, entre ells l’Ajuntament de Torrelles, i que compta amb el suport del Consell Comarcal i del Consell de les Dones del Baix Llobregat. 

Darrera actualització: 02.05.2022 | 16:32