L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat condemna amb total contundència la brutal violació d’una menor ocorreguda a Igualada

Divendres, 5 de novembre de 2021 a les 00:00
Els quatre grups municipals subscriuen conjuntament la condemna d’aquesta nova agressió masclista i traslladen la seva solidaritat a les alcaldies d’Igualada i Masquefa

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat s’ha sumat a les nombroses mostres de rebuig per la brutal agressió masclista patida per una menor a Igualada a principis d’aquesta setmana. El consistori fa una crida perquè la consternació social que avui sent la ciutadania sigui permanent. No ens trobem davant un cas aïllat. El fet que cada dia tres dones denunciïn una agressió sexual a Catalunya no és digne d’una societat democràtica. Es tracta d’una vulneració constant dels drets humans de les dones, les adolescents i les nenes. 

Els quatre grups municipals torrellencs han mostrat també el seu suport a la tasca que la Conselleria d’Igualtat i Feminismes està desenvolupant amb un model específic d’abordatge de les violències sexuals, amb noves eines de prevenció, un reforç especialitzat de la xarxa d’atenció i noves mesures de reparació. Però recorda que no s’acabarà amb la violència contra les dones si no es desterra el patriarcat en tots els àmbits. I això passa perquè els homes assumeixin d’una vegada per totes les responsabilitats individuals i col·lectives davant el masclisme i les violències masclistes. 

L'alcalde de Torrelles en nom dels 13 regidors i regidores de l’Ajuntament ha traslladat el seu suport i solidaritat als alcaldes d’Igualada, on va tenir lloc l’agressió, i  Masquefa, municipi de la víctima.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28