L’Ajuntament engega una campanya pel Dia internacional contra la violència envers les dones

Dimecres, 1 de novembre de 2023 a les 08:00

El veïnat podrà informar-se sobre la violència de gènere als comerços locals o a través de l’Instagram municipal

A partir de l’1 de novembre, l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat iniciarà la campanya informativa ’25 violències’, amb motiu del Dia internacional contra la violència envers les dones, una jornada que es commemora mundialment cada 25 de novembre (25N) amb l’objectiu de recordar les víctimes de les actituds masclistes.

Per una banda, fins al 25N, el consistori penjarà cada dia a la seva pàgina d’Instagram una història en què es detallaran els tipus de violència masclista existents, amb un total de vint-i-cinc històries. Aquestes publicacions diàries estaran ordenades de menys explícita a més greu, amb la voluntat d’exposar gradualment els comportaments que poden desembocar en violència envers les dones.

En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament també ha dissenyat un diccionari físic que incorpora les mencionades vint-i-cinc violències. La publicació constarà d’uns 800 exemplars, i tothom qui ho desitgi podrà recollir el seu gratuïtament als comerços del nostre poble des del 20 al 26 de novembre.

Amb aquesta iniciativa, es pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la greu problemàtica de la violència per raó de gènere i, alhora, conscienciar la població sobre la presència de certes actituds nocives per a les dones que podem trobar-nos al nostre dia a dia, i que sovint passen desapercebudes.

Darrera actualització: 31.10.2023 | 11:32