L’Ajuntament incorporarà tres nous treballadors a través de plans d’ocupació

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 00:00

S’obre el procés per seleccionar dos operari/àries de jardineria i un electricista per al manteniment d’espais i equipaments municipals

Demà dijous, dia 12 de maig, s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds per optar a una de les tres places temporals que l’Ajuntament cobrirà a través del programa de plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona. En concret, es posen a disposició de la ciutadania dues places d’operari/ària de jardineria i manteniment d’espais verds a la via pública i una plaça d’electricista polivalent per al manteniment d’equipaments i espais municipals.

Aquestes dues convocatòries s’adrecen a persones aturades, prioritzant aquelles que formen part de col·lectius en situació de risc d’exclusió social o en situació de vulnerabilitat. El procés de selecció, en tots dos casos, es farà mitjançant el sistema de concurs amb entrevista per urgència. S’ofereix un contracte de jornada complerta (37,5 hores/setmanals) i amb una durada aproximada de 7 mesos. Es preveu que aquests nous treballadors s’incorporin al mes de juny. Les persones que superin les proves però no siguin seleccionades, passaran a formar part d’una borsa de treball per a cobrir possibles baixes i/o substitucions.

La presentació de sol·licituds s’haurà de realitzar del 12 al 21 de maig, prioritàriament de manera electrònica a través d’una instància genèrica disponible en aquest enllaç. En cas necessari, es podrà tramitar a través del Servei d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament amb cita prèvia.

Podeu consultar les bases de les convocatòries en els documents adjunts.

Darrera actualització: 30.05.2022 | 16:47