L’Ajuntament llença ‘Viu Torrelles’, un catàleg d’activitats per a totes les edats

Divendres, 1 de setembre de 2023 a les 08:00

La guia pretén oferir un recull de propostes per a tots els gustos que es desenvolupen al nostre municipi

Amb la voluntat de continuar expandint l'oferta cultural i d'oci del nostre poble, l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha elaborat un catàleg de propostes culturals, esportives, educatives i de benestar personal. Totes les activitats es duen a terme al municipi i estan adreçades tant al públic adult, com a la canalla.

La guia, publicada amb el nom 'Viu Torrelles', té la finalitat d'oferir informació a les famílies que cerquen propostes extraescolars i a la població adulta que busca participar en sessions que complementin el seu creixement personal. D'altra banda, des del consistori, també es pretén donar visibilitat a les entitats i les empreses que les organitzen en un recull pràctic i d'àmplia difusió.

Amb això, i entenent que el procés formatiu s'estén més enllà de l'educació reglada, el catàleg inclou una àmplia oferta d'activitats esportives, culturals, d'expressió artística, idiomes, científiques i tecnològiques, de lleure o de benestar personal. D'aquesta forma, tothom podrà trobar allò que més s'ajusta a les seves necessitats sense desplaçar-se fora de Torrelles.

Des de l'Ajuntament, s'agraeix la participació de totes les persones i entitats que fan possible la guia, la qual, tot i que està previst que arribi a totes les llars, també es pot consultar en línia en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 30.08.2023 | 10:18