L’Ajuntament reclama més recursos per garantir l’atenció primària i l’entrada en funcionament de l’institut-escola

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 00:00

Torrelles ha rebut la visita del Delegat Territorial del Govern de la Generalitat, Toni Morral, a qui també s’ha demanat mediació davant l’ACA

Avui divendres ha visitat el nostre municipi el Delegat Territorial de la Generalitat de Catalunya, Toni Morral. Des del consistori s’ha aprofitat la trobada per a traslladar-li alguns temes de la seva competència que preocupen al govern local. Un dels prioritaris és la necessitat de millorar l’atenció sanitària que s’ofereix actualment al Centre d’Atenció Primària (CAP). Tant a Torrelles com als municipis del seu entorn segueix havent-hi un dèficit de professionals sanitaris des que va finalitzar el confinament, que només s’ha resolt parcialment.

Una altra de les reclamacions de l’Ajuntament ha estat la necessitat d’adequar els equipaments educatius per poder posar en marxa al setembre el projecte d’institut-escola. Falten pocs mesos per a l’inici del nou curs escolar i encara no hi ha previsió de quan es faran algunes de les millores a les quals es va comprometre el Departament d’Educació. 

Entre d’altres qüestions, s’ha demanat al govern català que faci d’interlocutor amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), atès que fa tres anys que es reclama la neteja de la riera (una competència exclusiva de l’ACA) o bé que deixi dur a terme aquests treballs a l’Ajuntament per a minimitzar el perill que suposa l’acumulació de canyes seques en cas que hi hagi fortes pluges. Fins al moment, el consistori torrellenc no ha obtingut cap resposta de l’ACA al respecte. 
 

Darrera actualització: 10.06.2022 | 13:58

Imatges