L’Associació de la Gent Gran celebra la seva assemblea general

Dimarts, 29 de març de 2022 a les 00:00

Durant la sessió es va reconèixer la gran tasca realitzada per la junta sortint, que ha permès ampliar tant les activitats com el nombre de persones associades

El passat dissabte, dia 26 de març,  es va celebrar l’Assemblea general de l’Associació de la Gent Gran, a la qual van assistir-hi unes 90 persones. En primer lloc es va repassar l’estat de comptes de l’entitat, i es va aprovar el pressupost per a l’any 2022. Posteriorment, es va anunciar la renovació de la junta actual que porta set anys, des del 2016, al capdavant de l’associació i que ha estat formada pel Frederic Tort com a president, l’Enric Tort com a sots-president, l’Amadeu Cristina com a secretari, la Dolors Abello com a tresorera, i com a vocals la Montserrat Roig, l’Angel López, la Pilar Martínez, el Jaume Flaqué, el Juli Collado, el Baldiri Roig, la Lourdes Roig i la Lourdes Riera.

La junta sortint va fer un repàs a totes les activitats, jornades i sortides realitzades durant tot aquest temps, i fa fer un especial agraïment a totes les persones, tant col·laboradores com participants, que han ajudat a fer possible un casal cohesionat i actiu. També van reconèixer el compromís, suport, la bona entesa i el treball en equip amb l’Ajuntament que ha permès desenvolupar un gran ventall d’activitats i disposar d’un casal totalment reformat i amb ascensor, fent-lo accessible per a les persones amb més dificultats de mobilitat.

L’alcalde i la regidora de la Gent Gran, presents a l’assemblea, van elogiar el magnífic treball dut a terme per la junta i la gran tasca realitzada conjuntament per anar ampliant i diversificant tant les activitats com el nombre de persones sòcies i participants.

Al llarg de les pròximes setmanes s’escollirà la nova junta, tot i que durant l’assemblea ja es van mencionar diverses persones que estarien interessades a formar-hi part. Tanmateix, es va deixar obert per si en els pròxims dies hi ha més persones que s’hi vulguin afegir.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 15:40

Imatges