Les entitats esportives comencen la nova temporada 2015-2016

Dijous, 10 de setembre de 2015 a les 00:00
Els col·lectius locals ofereixen la possibilitat als infants d’iniciar-se i perfeccionar la pràctica de diversos esports al mateix temps que gaudeixen del seu temps lliure

Amb l’inici del mes de setembre es posen en marxa les competicions esportives. Els clubs i entitats locals comencen els entrenaments de cara a la nova temporada 2015-2016 i alguns ofereixen la possibilitat als infants d’iniciar-se i practicar una gran varietat d’esports al mateix temps que gaudeixen del seu temps lliure.

La Unió Esportiva Torrelles (UET) compta amb grups per a nens i joves de 5 a 18 anys. L’entitat ofereix activitats de futbol i de bàsquet. Pel que fa a aquesta darrera secció, les famílies amb nens nascuts entre el 2006 i el 2009 els poden inscriure a l’escola de bàsquet que entrena els dimarts i dijous de 17 a 18 h. Hi haurà portes obertes a partir del proper dia 17 de setembre.

Una altra proposta és l’escola d’handbol que ofereix activitats per a nens i nenes de P4 a 2n de primària. Els entrenaments es realitzen a la pista de Can Roig els dimarts i dijous de 17 a 18.15 h. Els inscrits no hauran de participar en competicions durant els caps de setmana però sí participaran en una lliga de mini-handbol un divendres al mes.

Des del Club Patí Torrelles, un any més, obren un grup d’iniciació per a nens i nenes de 3 a 7 anys. La intenció és que aprenguin a jugar a l’hoquei sobre patins. Les sessions d’entrenament són un cop a la setmana, els dimecres de 17 a 18 h a la pista de Can Coll.

Per altra banda, l’escola de tennis ofereix activitats per a nens i adults amb categories de pre-tennis, mini-tennis, iniciació i perfeccionament per a aquells que ja tenen alguns coneixements d’aquest esport.

Finalment, l’entitat Tot Gimnàstica també ha programat un seguit de propostes per a petits i grans. Per als nens i nenes de 3 a 5 anys hi haurà la possibilitat de practicar aeròbic i psicomotricitat. Els infants de 6 a 12 anys es poden inscriure a les activitats d’aeròbic, step i gimnàstica esportiva. També hi ha propostes per als joves a partir de 13 anys i per al públic adult. Com a novetat d’aquesta temporada 2015-2016 els torrellencs i torrellenques tenen la possibilitat d’inscriure’s a sessions de pilates i esquena sana.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:11