Les Nits d’Estiu omplen de música l’Ateneu Torrellenc

Divendres, 29 de juliol de 2022 a les 00:00

Més d’un centenar de persones per sessió han assistit a la proposta melòdica que l'entitat organitza per segon any

L’espai exterior de l’Ateneu Torrellenc va allotjar la interpretació de les Nits d’Estiu amb tres propostes musicals a les quals tota la ciutadania va estar convidada. Joan Vázquez & The Feeling Good Swing Trio va ser l’encarregat d’obrir el cicle el primer divendres de juliol, a qui va agafar el relleu la setmana següent una actuació de la Companyia Illuminati, mentre que el duet musical Two of Us va concloure el cicle musical el 22 de juliol.

El primer artista que va pujar a l'escenari va ser Joan Vázquez, qui va presentar el seu nou àlbum, «Feeling Good», una recopilació de melodies clàssiques de jazz combinades amb les seves pròpies interpretacions a ritme de swing.

Només una setmana després, els tres tenors de la Companyia Illuminati van omplir la terrassa amb «Quasi Òpera», una proposta humorística que va repassar les peces més reconegudes del repertori operístic i de cançó napolitana.

La darrera cita l’ha protagonitzat el duet Two of Us, format per Marta Martí a la veu i Ferran Alves al piano, que va aterrar a l’Ateneu per amenitzar la tarda amb versions personals de cançons emocionals i un repertori que inclou des del soul, cançó d'autor o bossa nova a samba, balades, nova cançó i melodies intemporals de grans artistes.

Les tres sessions van comptar amb la presència de més d'un centenar de persones. Vist l’èxit de la segona convocatòria de la iniciativa, l’Ateneu Torrellenc ha expressat la voluntat de revalidar la proposta musical durant els pròxims anys.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 09:34

Imatges