L’Institut Torrelles participa en el projecte Reacciona

Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 00:00

L’alumnat de 3r d’ESO està elaborant un audiovisual per a l’Associació Catalana per la Pau que l’entitat podrà utilitzar en les seves campanyes de sensibilització

Aquest curs escolar, l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Torrelles torna a participar en un taller de cinema que forma part del projecte Reacciona. Els nois i les noies han escollit elaborar un audiovisual per a l’Associació Catalana per la Pau, una entitat compromesa en la transformació de les condicions de vida de les poblacions del món més desafavorides.

Abans d’iniciar el projecte audiovisual, l’alumnat s’ha informat i investigat sobre les accions que duu a terme aquesta ONG. Actualment, entre tots, estan escrivint el guió i fent el rodatge i el muntatge d'un vídeo que servirà a l'entitat per a les seves campanyes d’informació i sensibilització. 

El Projecte Reacciona és una activitat pedagògica d'aprenentatge i servei impulsada per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per una banda, l’alumnat rep l'aprenentatge sobre els objectius de desenvolupament global que tracta l'entitat; i de l’altra, aprenen a utilitzar les eines audiovisuals.

Darrera actualització: 31.01.2022 | 16:57