Llibres i activitats infantils per a commemorar la Diada de Sant Jordi

Dimecres, 13 d'abril de 2022 a les 00:00

La tarda de divendres dia 22 d’abril, hi haurà les tradicionals parades al carrer Major i la signatura de llibres per part d’autors locals

Aquest any, Torrelles espera recuperar la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina tal i com s’havia celebrat abans de la pandèmia, amb un programa d’activitats culturals destinats a tota la ciutadania. Les activitats s’iniciaran dijous 21 d’abril amb la presentació del llibre Torrelles de Llobregat desaparegut, un treball que recull 178 fotografies del poble que van des de finals del segle XIX fins a la dècada dels seixanta del segle XX. Es tracta d’una selecció d’imatges feta pel Ferran Puig i el Josep-Manuel Rafí, que mostren el passat del nostre poble. L’acte, organitzat per l’Associació d’Estudis Torrellencs, es farà a l’Ateneu Torrellenc.

Divendres 22 d’abril, de 17 a 20 hores, el carrer Major acollirà les tradicionals parades de venda de llibres, a més de jocs gegants per als infants. Així mateix, al llarg de la tarda, diferents autors locals signaran les seves obres. Entre ells hi haurà la M. Rosa Camps, l’Ignasi Llorente, el Ferran Puig i el Josep-Manuel Rafí, la Maria Palet i el Jesús Avilès i el Feliu Torrents. A les 19.30 hores, l’Ateneu acollirà la presentació del llibre Ara i aquí (contes des de Torrelles), realitzat per diferents autors als quals l’Ateneu ha convidat a escriure un relat que tingui relació directa o indirecta amb el nostre municipi.

Dissabte 23, Diada de Sant Jordi i Santa Jordina, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra convida la ciutadania a participar, primer, en un taller creatiu de poesia i fotografia, que anirà a càrrec de l’Elisenda Puig i el Quim Llop; d’altra banda, l’equipament ha convidat a l’hora del conte en Joan de Boer, amb ‘Sant Jordi i altres contes populars catalans’, un seguit d’històries recomanades per a infants a partir dels 3 anys. Per a aquestes dues activitats de la biblioteca cal inscripció prèvia.

Podeu consultar tota la programació en el document adjunt.

Darrera actualització: 13.04.2022 | 15:48