Millora de la mobilitat per accedir al nucli urbà

Dimecres, 23 d'agost de 2017 a les 00:00
El proper 28 d’agost s’inicien les obres de construcció d’una rotonda a la cruïlla de la variant amb el carrer Mossèn Jacint Verdaguer

Dilluns 28 d’agost, la Diputació de Barcelona posarà en marxa les obres de construcció d’una rotonda a la variant que pretén millorar la circulació dels vehicles i oferir una entrada i sortida del poble molt més segura. L’enllaç, que es construirà a la cruïlla amb el carrer Mossèn Jacint Verdaguer, permetrà un pas més segur als usuaris i usuàries del servei de bus.

Està previst que les obres tinguin una durada aproximada de tres mesos. Això sí, durant un període aproximat de cinc setmanes aquestes afectaran la circulació atès que caldrà tallar el carrer Mossèn Jacint Verdaguer en totes dues direccions per a fer-hi un mur de contenció i connectar amb el clavegueram. Els torrellencs i torrellenques que habitualment utilitzen aquesta via en els seus desplaçaments hauran de fer un recorregut alternatiu per la pujada de Can Roig o per la variant a l’alçada del Serralet de Can Coll.

D’altra banda, està previst habilitar l’entrada i sortida pel camí del Mas Segarra per als camions de subministrament a comerços i els de retirada de residus de la deixalleria que necessitin accedir al nucli. Pel que fa al bus, durant aquest temps la parada de Can Sostres quedarà sense servei.

Des de l’Ajuntament lamenten les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar als veïns i veïnes de la zona però recorden que aquesta obra, finançada per la Diputació de Barcelona, suposarà una important millora de la mobilitat al municipi.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14