Neix ‘Hola tardor’, una jornada d’activitats lúdiques dirigides a visibilitzar el comerç local

Dijous, 14 de setembre de 2023 a les 00:05

El pròxim 23 de setembre, el carrer Major acollirà diversos actes d’esbarjo adreçats a tot el veïnat

Per primer any, l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat, juntament amb l'Associació de Comerciants, Serveis, Emprenedores i Hostaleria de Torrelles i el Casal de Joves El Club, organitza la jornada 'Hola Tardor', una proposta oberta a tota la ciutadania a on es podrà gaudir amb música, àpats i activitats infantils.

Aprofitant l'inici de la tardor, l'esdeveniment es durà a terme el pròxim 23 de setembre, de les 11 a les 14 hores, i omplirà el centre de la vila amb propostes per a tota mena de públics. Al llarg de la jornada, s'organitzaran diferents activitats al carrer Major (des de la plaça de l'Ajuntament, passant per la Plaça Sant Martí i fins a la cruïlla amb el carrer Joan Maragall). Concretament, el nostre municipi acollirà un espectacle d'animació infantil, un concert de rumba catalana, i jocs per a la canalla.

Durant la celebració dels actes, el carrer Major romandrà tancat al trànsit de vehicles. Altrament, des del consistori s'anima als comerços de la zona a treure l'aparador de la botiga al carrer i a obrir les terrasses de bars i restaurants que, normalment, no ho poden fer. D'aquesta manera, es pretén estimular l'activitat comercial torrellenca i, alhora, oferir una nova alternativa d'oci al poble.

Darrera actualització: 03.10.2023 | 08:34

Imatges