Nou cicle de passejades per entorns naturals per a persones a partir dels 55 anys

Divendres, 11 de març de 2022 a les 00:00

El pròxim dimarts dia 15 de març es farà la primera caminada per Santa Perpetua de Mogoda i la segona tindrà lloc al nostre municipi el dia 5 d’abril

La Diputació de Barcelona i diferents consistoris catalans impulsen un nou cicle de passejades per entorns naturals especialment dissenyades per a persones a partir dels 55 anys. Enguany, Torrelles comparteix grup només amb Santa Perpètua de Mogoda, atès que altres municipis han decidit anul·lar aquesta activitat per la pandèmia.

El pròxim dimarts 15 de març, es gaudirà de la primera caminada per l’entorn de Santa Perpètua de Mogoda. La ruta tindrà una durada aproximada de tres hores i inclourà diverses parades. L’itinerari serà suau i assequible i la sortida està prevista a les 8.30 hores des del Serralet de Can Coll. Es recomana portar calçat apropiat, protecció pel cap, bastons de marxa nòrdica, paraigües o capelina. També, es demana portar aigua i esmorzar. En aquesta edició s’ha decidit, per prevenció, evitar que les persones participants es quedin a dinar.

Les persones interessades es poden inscriure a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament o al Casal de la Gent Gran.

A més d’aquesta primera caminada, n’hi ha prevista una segona que es farà el dia 5 d’abril per l’entorn de Torrelles. Posteriorment, es farà una trobada amb tots els municipis que han decidit recuperar aquest cicle de passejades saludables.

Darrera actualització: 11.03.2022 | 09:52

Imatges