Nova edició del concurs de postals de Nadal de la Gent Gran

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 00:00
Els veïns i les veïnes majors de 60 anys que vulguin participar-hi tenen fins al dia 3 de desembre per a presentar el seu treball

L’Ajuntament ha publicat les bases d’un concurs per escollir la postal i l’escrit i/o poema de la felicitació de Nadal oficial que l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat farà arribar a totes les entitats locals i ajuntaments de la comarca. Es tracta d’una iniciativa destinada a les persones majors de 60 anys que vol impulsar la participació activa de la ciutadania en les propostes culturals del municipi. 

El contingut és lliure sempre i quan es respecti la temàtica del concurs que és el Nadal i tots aquells elements relacionats amb aquesta època festiva. Pel que fa al format de la postal, aquesta s’ha d’adequar a unes dimensions determinades (DIN-A5) i el suport utilitzat ha de ser cartolina blanca. Es demana que no s’utilitzin materials que impliquin un volum excessiu per facilitar la seva reproducció digital. En el cas dels escrits o poemes, han d’estar escrits en català i s’han de presentar amb lletra d’ordinador, a doble espai i amb un màxim de 50 paraules. 

El jurat estarà format per tres persones: la regidora de la Gent Gran, un representant de la Junta del Casal de la Gent Gran i la dinamitzadora del servei. En una primera fase, serà el jurat el que escollirà les tres postals i els tres escrits finalistes, tenint en compte la creativitat dels treballs presentats. Posteriorment, l’Ajuntament serà el que decideixi quina postal i quin escrit o poema són els més adients per a representar el municipi en la felicitació nadalenca. 

El termini de presentació de les postals finalitzarà el dia 3 de desembre de 2021. S’hauran de lliurar al Casal de la Gent Gran o al Servei d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i les tardes de dimarts i dijous de 16.30 a 19 hores). Hi haurà un obsequi per a les tres persones finalistes de cada modalitat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:29