Nova pàgina web de l'Ajuntament

Divendres, 16 de gener de 2015 a les 00:00
Ja teniu en funcionament la nova pàgina web de l’Ajuntament de Torrelles, una eina que facilita el vincle entre l’usuari-resident al municipi i l’administració local. Les seccions de tràmits i gestions són alguns dels apartats més rellevants de la nova web, que presenta actualitzats prop d’un centenar de tràmits administratius que es poden fer amb el consistori, uns cinquanta per la via telemàtica a través de la plataforma E-Tram.

Salutació de l'Alcalde de Torrelles

 

Des del 15 gener està en funcionament el nou portal d'internet del consistori Torrellenc, que s'ha creat amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d'una pàgina web  vistosa, que prén els colors utilitzats en els materials informatius municipals i pretén ser una eina pràctica tant per als ciutadans com per a la pròpia administració local.

La nova web ofereix als usuaris la possibilitat de subscriure’s al butlletí electrònic setmanal que s'enviarà tots els dijous i que recullirà les darreres notícies publicades, els actes d’agenda previstos per la setmana següent, les aprovacions actualitzades -actes de Plens, ordenances, concursos públics, etc.-, o qualsevol novetat introduïda al web municipal. També permet inserir formularis per plantejar enquestes o bé per fer inscripcions telemàticament a concursos o propostes d’activitats, entre altres novetats. 

D’altra banda, disposa d’una base de dades d’entitats locals, equipaments, serveis municipals i d’empreses locals i supramunicipals, etc. que permetrà a l’usuari establir el contacte amb cada un d’ells fàcilment.

Vols estar anunciat a la Guia d'Activitats Econòmiques?

Està en procés de construcció una Guia d'Activitats Econòmiques, que reunirà a establiments comercials, empreses diveres i professionals autònoms de diferents disciplines que donen servei i estan actius al municipi.

Envia un correu a promocio@torrelles.cat

 

La nova web es troba en procés d'actualització, motiu pel qual estem oberts a rebre comentaris i millorar-la amb l'ajuda de tots els ciutadans. Benvinguts a la nova porta d'entrada de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06