Nova programació trimestral del Casal de Joves

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 00:00
Fins al proper mes de desembre s’oferiran activitats gratuïtes entre les quals hi haurà tallers, xerrades, un escape room, sessions de cinema i jocs de rol

El Casal de Joves comença el mes d’octubre amb una nova programació trimestral d’activitats gratuïtes destinades a joves de 12 a 30 anys. L’objectiu és oferir alternatives d’oci al jovent per gaudir del seu temps de lleure però també que siguin propostes que tinguin un valor afegit i els ajudin a potenciar el seu creixement personal.

Durant el mes d’octubre s’ha programat una sessió per ajudar els nois i noies a fer el seu currículum, tallers de carbasses per Halloween, de cuina de castanyada i de maquillatge mexicà, un escape room de por i una xerrada per a les famílies sobre l’ús de pantalles després del confinament. Al mes de novembre hi haurà algunes propostes emmarcades dins la celebració de la Festa Major de Sant Martí, com una sessió de realitat virtual, una nit de cinema i un sopar amb música. El casal s’afegirà a la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones amb exposicions, xerrades i un taller corporal. Al desembre, serà el torn d’una proposta de dinamització de l’exposició virtual Sex o No Sex, un taller de sensibilització sobre la petjada digital, jocs de taula i un taller de cuina de Nadal.

Per participar en qualsevol d’aquestes propostes és necessari fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@torrelles.cat.

Podeu consultar tota la programació d’activitats en el document adjunt.

A més d’aquesta programació trimestral, el Casal de Joves ofereix serveis i recursos al jovent torrellenc durant tot l’any. L’equipament acull un espai d’oci, el punt d’informació juvenil i un espai d’estudi i suport informàtic. Així mateix, des del casal es fomenta la participació juvenil i es fan activitats de suport i promoció d’artistes locals. Altres projectes són l’aula d’estudi nocturna o un projecte de reforç escolar que es coordina amb l’institut i amb el departament de Serveis Socials. Recordem que l’horari del Casal de Joves El Club és de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28