Noves sessions d’orientació acadèmica per a l’alumnat d’educació secundària

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 00:00

S’han organitzat unes jornades per donar suport als nois les noies de 4t d’ESO a l’hora de decidir sobre el seu futur formatiu

Ahir dijous, dia 22 de febrer, es va dur a terme la tercera edició d’unes jornades d’orientació acadèmica i laboral destinades a l’alumnat de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) de l’Institut Escola Torrelles. Aquesta iniciativa, organitzada des del Casal de Joves El Club, és una de les accions prioritàries de la regidoria de Joventut amb l’objectiu d’informar, orientar i acompanyar el jovent i les seves famílies en aquesta transició educativa en la qual han de prendre decisions sobre el seu futur acadèmic. 

Les jornades han inclòs xerrades i tallers sobre els estudis postobligatoris de Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, i altres itineraris. També han comptat amb la presència d’ex-alumnes i professionals de diferents àmbits que de manera voluntària han donat a conèixer els itineraris escollits i la seva experiència en el món formatiu i laboral.

Aquest acompanyament al jovent és fruit de la coordinació entre  l’Ajuntament i l’Institut Escola Torrelles, que durant tots els cursos d’ESO realitza un treball continuat d’orientació. Les jornades organitzades des del consistori volen sumar i acabar d’ajudar el jovent en la seva presa de decisions. 

Darrera actualització: 23.02.2024 | 13:20

Imatges