Obertes les inscripcions a la sisena edició de la Lliga Can Coll de Pàdel

Dijous, 10 d'agost de 2023 a les 00:00

Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure fins al pròxim 8 de setembre

Ja està obert el termini per tal que totes les persones del municipi que així ho desitgin es puguin inscriure en la sisena edició de la Lliga Can Coll de Pàdel que organitza el Club de Tennis Can Coll a partir del 18 de setembre. Un cop s’iniciï la competició, les parelles que en prenguin part hauran d'estar disponibles per jugar un mínim de tres dies entre setmana, o bé dos dies entre setmana més el diumenge al matí. Els partits de la lliga entre setmana es jugaran en dues franges horàries disponibles (les 19 h i les 20.30 h).

Un cop finalitzada la fase de grups, les 8 parelles que, sumant els resultats d’ambdós components tinguin més punts, podran disputar una fase final. Abans de l’inici de cada fase s’abonarà un import de 18 € que donarà dret a jugar els 3 partits de lliga. En la primera fase se sumaran 15 € per a la cobertura de la mutualitat.

Les persones interessades a participar de la lliga es poden inscriure en línia a través del següent formulari. Cal destacar que les persones que no tinguin parella amb la qual competir es poden inscriure igualment i des de l’organització es treballarà per a trobar una persona amb un nivell similar amb la qual competir. De la mateixa manera, es donarà prioritat a les persones hagin jugat a la passada edició de la lliga.

Podeu consultar la normativa de la Lliga Can Coll de Pàdel en el document que trobareu adjunt en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 10.08.2023 | 12:37