Obres de millora de la seguretat a la pista de Begues

Dijous, 9 d'abril de 2015 a les 00:00
Els arranjaments que es realitzaran al nostre terme municipal començaran en els propers dies i tindran una durada aproximada de dues setmanes

En els propers dies es duran a terme uns treballs de manteniment a la pista que uneix Torrelles i Begues amb la intenció de millorar la seguretat dels vehicles i vianants que circulen diàriament per aquest vial. Es tracta d’unes obres que es realitzen de forma conjunta amb l’Ajuntament de Begues, que ja ha començat a arranjar la part que correspon al seu terme municipal. De fet, el consistori del municipi veí ja ha anunciat que el proper dimarts dia 14 d’abril tallarà durant tot el dia la pista en tots dos sentits de circulació per asfaltar el paviment.

A Torrelles els treballs de manteniment per a millorar les condicions de seguretat a la carretera començaran en els propers dies però, en aquest cas, està previst que es desenvolupin sense necessitat d’impedir el pas als vehicles que habitualment circulen per la zona. Els arranjaments consistiran en una nova senyalització que permeti la reducció de la velocitat, la desbrossada dels vorals per a millorar la visibilitat i la realització d’una nova explanació i compactació del paviment. Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada de dues setmanes. El cost del projecte és de 56.680 euros i està finançat íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06