Programació de la Festa Major de Sant Pau

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00

La festa grossa d’hivern se celebrarà entre el 21 de gener i el 12 de febrer a diversos indrets del municipi

Tot està preparat al poble per organitzar una nova convocatòria de la Festa Major de Sant Pau, una edició que inclou diverses propostes dirigides tant al públic infantil com a l’adult i les quals es desenvoluparan entre el 21 de gener i el 12 de febrer.

Consulteu els detalls del calendari d’activitats, els talls de carrers previstos i les limitacions a l’aparcament a la programació de la Festa Major de Sant Pau.

Primer cap de setmana

L’acte encarregat d’obrir la programació el dia 21 serà un espectacle de dansa amb acrobàcia aèria en teles, cèrcol i trapezi a l’Ateneu Torrellenc. La sessió comptarà amb la participació de Torrelles en Dansa i del Cor Mirabolà, amb un preu general de 3 € per les persones sòcies (5 € l’entrada general).

L’endemà, la Masia de Can Coll acollirà un taller d’estellar organitzat pel grup d’Estelladors de Torrelles de l’Ateneu.

Durant la setmana

Les activitats no es limitaran al cap de setmana, ja que entre dimecres 25 i divendres 27 es preveuen activitats com una sessió de cinema familiar; un espai de jocs per a infants d’1 a cinc anys; la 17a edició de la Cursa d’Orientació Nocturna; contes per a la canalla; repicades de campanes i un concert familiar a càrrec d’Ambauka.

Divendres se celebrarà la galejada de trabucs; el correfoc; la 39a botifarrada popular; la tradicional ballada de la Tal·lara i una classe de swing.

Segon cap de setmana

Durant dissabte, s’organitzaran trobades com l’11è concurs de l’Hereu i la Publilla; la 33a Baixada de Carretons; la discoteca infantil de Festa Major o un espectacle d’humor a càrrec de Babulina teatre. A la nit, el Casal de Joves acollirà música i festa fins a les set del matí.

El diumenge serà el torn de les matinades; de l’esmorzar de carreters i de la Festa d’Estellar a Can Balasch de Baix. També se celebrarà la cercavila, la vuitena trobada de vehicles clàssics, el 39è concurs d’estellar i una cantada d’havaneres.

Recta final

Els actes de Festa Major s’allargaran durant els primers dies de febrer, amb propostes com una xerrada sobre trekking; una sessió de conta-contes; un concert solidari amb Ucraïna o la 32a edició de la Caminada Popular. La celebració la tancarà la 7a Cursa Infantil per edats (des de P3 a 4t d’ESO i famílies).

Darrera actualització: 16.01.2023 | 12:52