Se celebra la Junta Local de Seguretat de 2022

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament acull la reunió anual per presentar i valorar les intervencions recollides al municipi durant els darrers mesos

Els cossos de seguretat i d’emergències de Torrelles de Llobregat s’han reunit a la casa de la vila aquest divendres a una nova sessió de la Junta Local de Seguretat, un òrgan encarregat de repassar anualment els indicadors d’actuacions dutes a terme al nostre municipi al llarg d’aquest any.

A la reunió, la Policia Local ha repassat els serveis realitzats el 2022, comptabilitzant un total de 15.268 serveis entre policia de trànsit, seguretat ciutadana, policia administrativa, de proximitat, judicial, assistencial, i de protecció.  A més, també s’ha posat sobre la taula una recopilació de les polítiques de seguretat del mandat, el qual s’ha centrat en els àmbits de medi ambient, civisme, xarxes i igualtat. Per tal de donar resposta als objectius marcats, s’ha posat en marxa l'Ordenança de Civisme o la instal·lació de càmeres de seguretat en el terme municipal.

A més, s’han engegat mesures encarades a la seguretat ciutadania com la creació de la Unitat d'Educació Viària i Cívica, el desplegament del servei de la Unitat Mòbil de denúncies o l’organització de campanyes enfocades al trànsit.

A la trobada, també s’ha reconegut públicament la feina de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Torrelles i a Protecció Civil per la seva implicació durant tots aquests anys.

Darrera actualització: 19.12.2022 | 09:26